Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Mekkora a fizetésem, és mennyivel kereshetnék máshol többet?

A fizetesem.com oldalcsoport a felhasználók fizetését, illetve a fizetésüket befolyásoló tényezőket elemzi könnyen érthető grafikonok és rövid szöveges értékelés segítségével. A felhasználó tetszés szerint szűrheti a rendelkezésre álló adatállományt a különböző tényezők alapján (pl. férfi/nő, életkor, iskolai végzettség, iparág, munkatapasztalat, stb.). A fizetesem.com oldal segítségével Ön például - megállapíthatja, hogy fizetése hogyan aránylik a hasonló pozícióban dolgozók fizetéséhez - megtudhatja, mennyit keresne hasonló munkakörben egy másik iparágban - utánajárhat, hogy mennyi lenne a fizetése, ha Ön lenne a főnöke helyében - kiderítheti, hogy mennyit kell kérnie egy állásinterjún, ha a versenytárs céghez pályázik - leellenőrizheti, hogy más cégek gyakrabban emelik-e a dolgozók fizetését - utánanézhet, hogy mennyivel többet keresne, ha más városba költözne - tájékozódhat, hogy más mekkora vagyonra tett szert hasonló iskolai végzettséggel.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról