Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Melyik szervezettől kap leginkább szakmaiságot és tájékoztatást? (szavazás)

Melyik szervezettől kap leginkább szakmaiságot és tájékoztatást? - kérdeztük legutóbb. A szavazati arányok az idővel egyenletesen növekedtek, ami a kis válaszolói létszám mellett erősíti a hitelességet. A nem reprezentatív válaszok megoszlása:
7 - MKE
8 - OSZK
25 - Könyvtári Intézet
4 - EMMI
3 - IKSZ
0 - Kulturális Alapellátás Kerekasztala
8 - egyéb, megírom; kit@gmconsulting.hu (Csabay Károly megjegyzése: "A helyes válasz -- amely meglepő módon kimaradt a választható opciók közül --: a KATALIST levelezőlista.")
- 2 hete a nagyon hasonló "Melyik szervezettől vár el leginkább szakmaiságot és tájékoztatást?" kérdést tettük fel link . Az elvárás és a tényleges szolgáltatás különbsége jelenthet itt érdekességet. A két szavazás adatait együttesen vizsgálva feltűnik:
A Könyvtári Intézettel kapcsolatban jelenik meg a legnagyobb elvárás, melyet 16%-kal mól alá a teljesítmény a befogadók szerint. Érdekes, hogy az OSZK-val kapcsolatban nem jelenik meg elvárás, viszont 15% az érzett teljesítmény. Érdekes még az egyéb, megtapasztalt forrásokra utaló válaszok 15%-os aránya. Az ábrát ld.: link (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról