Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Mi legyen állami feladat, s mit lehet a piacra bízni?

Figyelmesebb újságírók a konvergenciatanácsról szóló sajtótájékoztatóra várva a szellemi élet egy sor vezetőjét láthatták tegnap feltűnni a miniszterelnök dolgozószobája körül. Így például Zsámbéki Gábort, a Katona József Színház igazgatóját, Baán Lászlót, a Szépművészeti Múzeum főigazgatóját, Bence Ottót, a Magyar Televízió kulturális műsorainak főszerkesztőjét, Monok Istvánt, az Országos Széchényi Könyvtár főigazgatóját, Batta Andrást, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem rektorát és Gerendai Károlyt, a Sziget Fesztivál főszervezőjét. Mint később megtudtuk, Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel és Hiller István kulturális miniszterrel egy még a választások előtt a kormányfő által kezdeményezett beszélgetést folytattak. Ezúttal a magyar kultúra olyan vezető embereit hívta meg Gyurcsány, akiknek komoly nemzetközi kitekintésük van. A kultúra finanszírozásának lehetséges megoldásairól, ezen belül a kizárólag az államra tartozó feladatokról, illetve a magántőke bevonásának módjairól beszéltek, s arra a megállapításra jutottak, hogy 16 év után végre leltárt kell csinálni, mert mindmáig nem egyértelmű, hogy mi bízható a piacra, s mi az, amit megkérdőjelezhetetlenül közös eszközökből kell fizetni. Szó esett arról, hogy a közmédiumoknak a jelenleginél sokkal nagyobb szerepet kell kapniuk a kultúra közvetítésében. - F: júl. 22., link

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról