Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Míg a mobilodat töltöd a könyvtárban...

Még nem lesz okos egy könyvtár attól, hogy mobiltelefont lehet tölteni benne, de egy okos könyvtár minden bizonnyal elképzelhetetlen ilyen szolgáltatás nélkül. Emellett egyszerű marketing-logika: az emberekre időnként rájön a tölthetnék, és ilyenkor nyugton kell maradniuk egy ideig. Miért ne hívhatnánk ez időre őket a könyvtárba? Ráadásul olyanokat, akik eddig nem merészkedtek át a könyvtár küszöbén. És mobiltöltéssel hívni a a nagyérdeműt sokkal figyelemfelkeltőbb, mint könyvet a könyvtárból, meg hogy az olvasás milyen szép és jó...
Természetesen nem csak a könyvárnak jut eszébe a dolog, úgyhogy igyekeznünk kell. Ti kommunikáljátok a könyvtáron kívül ezt a szolgáltatást? (MG)
A kapcsolódó fotókat ld.: link ; forrás: Budapest (MG); MIT link , müncheni bevásárlóközpont (MG), iskolai könyvtár az USA-ban (Pinterest).

Hírforrás: KIT-információ
2019. november 22.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=mig_a_mobilodat_toltod_a_konyvtarban...
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról