Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Minősített könyvtár címet kapott a Vachott-könyvtár

Két év kemény munka után, a megyében másodikként a gyöngyösi Vachott Sándor Városi Könyvtár (VSVK) link is elnyerte a Minősített Könyvtár címet.
Az olvasók visszajelzéseikkel évek óta folyamatosan kifejezik elégedettségüket a Vachott Sándor Városi Könyvtár munkatársai felé. Legutóbb pedig a szakma is elismerte és értékelte az intézményben folyó munkát. A bibliotéka, a megyei könyvtár nyomdokaiba lépve, a napokban megkapta az Emberi Erőforrások Minisztériumától a Minősített Könyvtár címet.
Farkas István, a könyvtár igazgatója elmondta: a minősítési rendszerbe való besorolásnak komoly szakmai feltételei voltak. Ezek megteremtése után nyújtották be pályázatukat a szaktárcához, amely egy ellenőrzést követően a címmel értékelte, hogy a pályázati anyagba foglaltak megfelelnek a valóságnak, vagyis gördülékenyen, ésszerű keretek között, a könyvtárlátogatók megelégedésére zajlik a munka a város kulturális intézményében.
A Minősített Könyvtár címet már használhatja a VSVK, ám az elismeréssel járó díj átadására, a hagyományoknak megfelelően, a magyar kultúra napján - legközelebb 2022 januárjában - kerül majd sor.

Régebbi hírforrás(ok): Nem a legjobb pedagógusok mennek általában mesterpedagógusnak link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról