Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Minősített könyvtárak...

Míg sok könyvtáros fekete ruhában demonstrált, kiosztották a Minősített könyvtári díjakat.
- Minősített Könyvtár címmel ismerte el a Vörösmarty Mihály Könyvtár szakmai munkáját az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Az oklevelet Buriánné Tarró Edit Erzsébet igazgató vette át a Magyar Kultúra Napján. Azok a könyvtárak kapják a megtisztelő címet, amelyek éveken át magas színvonalú munkát végeznek a könyvtárhasználók érdekében - 2019-ben a Vörösmarty Mihály Könyvtár is bekerült a legjobbak közé. (Székesfehérvár.hu)
- A megyeszékhely két intézménye, a Verseghy Ferenc Könyvtár és az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ minősített címet érdemelt ki. - Hosszú időt vett igénybe a felkészülés, magas színvonalú szakmai munka szükséges ahhoz, hogy megfeleljünk a kritériumoknak. A felújítás során az akadálymentesítés és az ifjúsági részleg kialakítása is tovább segített az intézmény pozitív megítélésében - mondta Czakóné Gacov Katalin, a Verseghy Ferenc Könyvtár igazgatója. - A minősített könyvtár cím öt évig viselhető, a tervünk az, hogy az eddig elért szintet még magasabbra fejlesszük. (Szoljon)
- Immár második alkalommal kapott Minősített Könyvtár címet a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár. A díjat szerdán, a Magyar Kultúra Napján vette át Ramháb Mária könyvtárigazgató Fekete Péter kultúráért felelős államtitkártól az Uránia Filmszínházban. (Kecskeméti Lapok)
- Szerdán, a magyar kultúra napján rendezett budapesti ünnepségen Minősített Könyvtári címet kapott az orosházi Justh Zsigmond Könyvtár és Minősített Közművelődési Intézmény Címet vehette át a vésztői Sinka István Művelődési Központ (BEOL link )

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról