Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Mire érdemes letelepedni az iskolai könyvtárban? (képekkel)

Iskolai könyvtárak ülőalkalmatosságaival kapcsolatban három hazai könyvtár képeit mutatjuk.
1-2. Teázó-játszó-internetező-folyóiratolvasó sarok; a diákok sorba állnak a jó helyekért az ELTE Gyakorló Általános Iskola és Középiskola könyvtárában. 2010. szeptemberében alakítottuk ki sarkot. Itt mindig teltház van. A többfunkciós tér a tanárok tetszését is elnyerte. (Lázárné Szanádi Csilla, könyvtárvezető)
3. Kedvenc képem. Középiskolai könyvtár, megfáradt végzőssel... (Nagyné Kovács Anikó, Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola)
4-5. Szent László Gimnázium, Budapest. 1995-ben újították fel könyvtárt, azóta folyamatosan szépítik a diákok kreatív ötleteikkel. Minden évfolyamon indul emelt szintű rajz és vizuális kultúra csoportunk. Az egyik diák, Pleszkán Écska, aki egyébként több művészeti ágban kiemelkedő, és két éve érettségizett, ajándékba készítette a hat puffot. A diákok pihenésre, olvasásra használják. Előadás közben is szeretik ezeket elfoglalni. (Horváth Viktória, könyvtáros)
-- Köszönjük a küldött képeket!

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról