Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Naponta frissített helyismeret okostelefonon -- ingyenes, praktikus

Okostelefonon elérhetők a nevezetes helyek, nyitva tartások, kulturális és sportrendezvények. Turistáknak és helybelieknek is hasznos a Szombathely Pont. Hol van nyitva a hétvégén patika? Mikor kezdődik a meccs vagy éppen milyen filmet játszanak a szombathelyi moziban? Ilyen kérdésekre is választ ad az a Szombathelyen kifejlesztett mobiltelefonos alkalmazás, amelyet egyaránt használhatnak turisták és helybeliek.
Az ingyenesen letölthető applikáció segítségével bárki naprakész információhoz juthat a nevezetes helyekről, éttermekről, kulturális rendezvényekről.
A felmérések szerint minden harmadik-negyedik fiatalnak androidos telefonja van, így a turisztikai és kulturális szolgáltatóknak lépést kell tartaniuk velük, ha el akarják juttatni az információkat a célcsoportokhoz - mondta a Kossuth Rádió Hajnal-táj című műsorának az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ igazgatója, Parais István. Hozzátette: az alkalmazást folyamatosan, naponta frissítik.
A Szombathely Pont elsősorban a helyi lakosoknak szól, de a turisták is hasznát vehetik, saját, könnyen kezelhető felületet kapnak, melyen egyebek mellett térképeket és az aktuális látnivalókkal kapcsolatos információkat találhatnak -- hangzott el a Kossuth Rádióban.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.


interaktiv oktatástechnika portál logo

Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 20.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
3200 fő

Olvasói létszám:
kb. 3500 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról