Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Nem sokat változik a leglátogatottabb weboldalak sorrendje: élmezőnyben a 24, a Blikk, az Origo és az Index

A Digitális Közönségmérési Tanács (DKT) mérései szokás szerint vizsgálták a weboldalak és brandek havi, illetve napi átlagos látogatottságát. Januárban külön adatokat közöltek a női oldalak helyzetéről is. A DKT közleménye szerint "általános vegyes tematikájú női site-okat vizsgált", a specifikusabb gasztro vagy bulvár tartalmú oldalak nem kerültek be. Így lett az első a Femina.hu, második az Nlc.hu, majd némileg lemaradva harmadik a Life.hu. Havi egymilliós látogatottság felett van még a Cosmopolitan.hu, a Femcafe.hu, a Joy.hu, a Glamour.hu és Divany.hu is. A lista második felébe sorrendbe bekerült a Divany.hu, a WMN.hu, Marieclaire.hu, a Bien.hu, az Évamagazin.hu, a Csaladinet.hu, Noklapja.hu és a Retikul.hu is. Ha a női vonalba illő, de specifikusabb oldalakat is vizsgálta volna a DKT, akkor a Top15-ben végzett volna a Nosalty.hu, a Blog.hu, Streetkitchen.hu és Story.hu is.

Jön fel az Nlc.hu. Tovább erősít az Időkép. Havi átlag alapján nincs top10-ben a Telex. Ha havi átlagot és weboldalakat nézünk, az első helyeken továbbra is stabilan áll a 24.hu, a Blikk.hu és az Origo.hu. Negyedikként tudott egy helyet javítani az Index.hu, így a Femina.hu most ötödik, az Nlc.hu pedig hatodik lett. Hetedikként futott be a Portfolio.hu, itt három helyet javítva decemberhez képest, a Riport.hu viszont kettőt csúszott vissza a nyolcadik helyre. Kilencedik a decemberben ugyanitt végző Borsonline.hu, tizedik pedig az épp becsúszó Nosalty.hu.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról