Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Nyugdíjasklub és könyvtár -- a tekepálya helyén

Nyugdíjasklub és könyvtár lelt új otthonra Nagyiratoson, a felújított tekepálya helyén
Az Arad megyei Nagyiratos Nyugdíjasklubjának 60 négyzetméteres helyiségét a kultúrotthon udvarán lévő, eléggé romos állapotba került tekepálya épületének felújítása során alakították ki. A tavaly elkezdődött felújítási munkálatok során előbb a tetőszerkezetet tették rendbe, idén a belső átépítés folytán két új termet alakítottak ki benne, a Nyugdíjasklubot, valamint a 48 négyzetméteres könyvtár termét. Mindkettőt teljesen felújították, hőszigetelő nyílászárókat szereltek rájuk, illetve lecsempézték. A kultúrotthonból ide költöztették a könyvtárat. A helyiség bebútorozását a polgármesteri hivatal segíti. A belső felújítással párhuzamosan, az épületet kívülről is újravakolták és -festették, a kultúrotthon udvarát új kerítéssel övezték, illetve beszerelték a rendezvények alkalmával szükséges éjjeli világításhoz is a csatlakozókat, valamint a reflektorokat. A klubhelyiség és a könyvtár előtti részt lebetonozták, míg az udvar többi részét parkosítják, illetve térkővel kívánják kirakni. A kultúrotthonban a közeljövőben fognak hozzá a belső, korszerű mosdók és illemhelyek kialakításához. A klubhelyiség és a könyvtár felújítási költségei mintegy 50 ezer lejre emelkednek, a község önerőből finanszírozta -- tudtuk meg a felavatási előkészületek során Papp Attila polgármestertől. (via ReMeK-e-Hírlevél

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról