Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Olvasásra nevelő portál -- tudásmegosztással

Múlt heti számunkban beszámoltunk a közelmúltban New York Város Közkönyvtára által megnyitott DaybyDay portálról link A szakmai tartalmon túl érdekes a köszönetnyilvánítás is, melyből kiderül: a készítők nem akarták újból feltalálni a spanyolviaszt; mások tapasztalataira építettek, illetve partnereket nyertek meg saját tevékenységük hasznának kiterjesztésére. Így sikerült kikerülniük a 'nem mi találtuk ki' (mi tudjuk a tutit) hárító effektust. (MG)
-- New York Város Közkönyvtára köszönetet mond a South Carolina State Librarynak webes struktúráért és szakértelemért, a Library of Virginianak és a Idaho Commission for Librariesnek, hogy elkészítették saját DaybyDay-weboldalukat. A Public Library System Youth Services Consultants által adott szakértelem nélkülözhetetlen forrás volt a szolgáltatás állami szintű kiterjesztéséhez. A elkészítésének finanszírozását a Múzeumok és Federal Institute of Museum and Library Services biztosította a Federal Library Services and Technology Act értelmében, a New York State Library által elnyert pályázat keretében. (ref.: MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról