Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Olvasnivalót kínál a fánk mellé -- növekszik és könyvtárral is együttműködne - 1.

A tulajdonos Csepregi Zoltánnak -- aki marketingkommunikációval foglalkozik, reklámügynöksége van -- saját márkája a The Donut Library (e.: dunat), azaz (amerikai)fánk-könyvtár, mellyel a Budagyöngye bevásárlóközpontban lehet találkozni. Pillanatnyilag, mert a bevezetés sikere miatt egy tágasabb, Pozsonyi utcai üzlethelyiségbe költöznek rövidesen. A vállalkozás igazából nem könyvtár, nem kölcsönöz, nem tájékoztat (hacsak nem a fánkok választásában), viszont a betérő reggeli mellé fánkot evő, valamint az iskola után érkezők levesznek és megvásárolnak egy-egy kihelyezett kötetet.
Csepregi elmondása szerint a könyvtár név a fánkok kínálata miatt jött. A könyveket a Líra bizományosaként árulják, melyeket az eladónő tapasztalata szerint a betérők nem szokták maszatos kézzel megfogdosni. 'Inkább a fánk miatt jönnek, mint a könyvek miatt. A könyvek ittléte növeli a forgalmat' -- mondja. -- Könyvet a 35 feletti korosztály szokott jellemzően vásárolni, a fiatalabbak (a környező iskolákból) inkább csak beleolvasgatnak; a nyugdíjas vásárló kevés. Sokszor alkalmakra veszik a könyveket, pl. születésnapra. (BCs-WKÁ-MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról