Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


OlvasóPróba a könyvtárban - 3K - könyvvel, kaláccsal, kakaóval

A 3K (könyv, kalács, kakaó) jegyében folytatódik a József Attila Könyvtár link fiatal olvasóinak szóló közösség kezdeményezése csütörtökön.

Kötetlen beszélgetés, sok-sok játék, könyvajánló és még sok más program várja a betűk fiatal barátait a József Attila Könyvtár Gyermekkönyvtárának következő klubfoglalkozásán: a pályázati program révén megvalósuló OlvasóPróbára április 7-én, csütörtökön délután várják a vendégeket, tudatta a DO-val Tóth Éva intézményvezető. A 3K - könyv, kalács, kakaó - jegyében rendezendő közösségi esemény 16 órakor kezdődik, és az ígéret szerint a résztvevők azt is megtudhatják, hogy a klubtagok közül ki hogyan áll a "sárkánytojás"-gyűjtésben - az akció során a pontokat ugyanis e formában szerezhetik meg a játékos megméretés résztvevői.
Mindezek mellett persze a megmozdulás címében említett finomságokkal is traktálják a résztvevőket - a könyvek mellett vajas kalács és kakaó is szerepel a kínálatban.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról