Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Online játékok a madarak és fák napján

A madarak és fák napjára időzítve örömmel jelentem, hogy folytatja környezetvédelmi online kezdeményezését a József Attila Könyvtár link . Játék (kor)határok nélkül a hajtás után!
A közelmúltban, egészen pontosan a Föld napján startoltak a József Attila Könyvtár környezettudatos nevelést segítő programjai - ma, vagyis a madarak és fák napjára időzítve mintegy utolsó figyelmeztetésként szólok, hogy két programnak is hamarosan lejár a beküldési határideje. Mint Tóth Éva intézményvezető tájékoztatásából kiderül, a 14 éven felüli olvasók számára hirdették meg a Környezettudatos kvíz nevű játékot - a 13 kérdésből legalább 11 helyes választ eltalálók könyvajándékot kapnak az intézménytől. Figyelem, fontos, a kitöltési határidő május 21., vagyis jövő péntekig várják a válaszokat.
Az online erőpróba közvetlen elérhetősége itt! A Föld napja - környezettudatos kvíz link
Szintén a jeles napra időzítette a Mennyire vagy környezettudatos? című, gyerekeknek szánt tesztjátékát a könyvtár. A képlet hasonló, ha a 13 kérdésre adott válaszok közül 11 helyes, könyvjutalmat érdemel a válasz beküldője. A teszt érdekessége, hogy a kérdésekben szereplő könyvek mindegyike kikölcsönözhető a könyvtárból. A határidő viszont még inkább szorít, a megfejtéseket május 16-ig, azaz vasárnapig várják!
Íme, a sorozat harmadik részének elérhetősége! Mennyire vagy környezettudatos? 3. link
Ha gyerek, ha felnőtt, kapcsolódjon be bátran, és védje a fákat, óvja a madarakat!

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról