Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Országos Könyvtári Napok - hagyományos programokkal

Ingyenes beiratkozással és több mint harminc ingyenes programmal várják az érdeklődőket Nyíregyházán az Országos Könyvtári Napokon október 3. és 9. között a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár szervezésében. A város hivatalos turisztikai weboldala szerint a rendezvény előadásai és bemutatói az esélyek köré épülnek majd, az első nap az Esély az információhoz - 70 évesek a megyei könyvtárak címet kapta. Hétfőn könyvtártörténeti totón, zenés baba-mama foglalkozáson vehetnek részt a látogatók, emellett állatmentésről, könyvtártörténetről, valamint gyermek- és ifjúsági jogról szóló előadásokat láthatnak.

A kedd Az állatok esélyei címet kapta. Ezen a napon a gyermekeké és interaktív programoké lesz a főszerep: állatsimogatót, segítőkutya-bemutatót, rajzpályázatot és egy "állati kvízt" szerveznek. Ezen kívül szó lesz a ragadozó madarak életéről és a felelős kutyatartásról is.
Szerdán, az Esély az emberi méltósághoz című napon relaxációs technikákat és az elsősegélynyújtást mutatják majd be különböző előadások a diákköltők és írók kreatív foglalkozása mellett.
Október 3. és 9. között ingyenes lesz a beiratkozás és/vagy az internethasználat a nyíregyházi könyvtárban, emellett ezalatt az idő alatt zajlik majd az amnesztia hét, amely a késedelmi díjak elengedését jelenti.
A eseménysorozat kezdetétől október 7-ig garázsvásárt is rendeznek a szervezők, ahol az állományból kivont könyveket lesz lehetőség megvásárolni.
Az eseménysorozat hivatalos honlapja szerint a megyeszékhely mellett több mint ötven szabolcsi település csatlakozott az Országos Könyvtári Napokhoz így összesen mintegy százharminc programra látogathatnak ki a megyében az érdeklődők.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról