Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Összefogás- és MOKKA-adatok -- információterjesztést akadályozó könyvtárosok?

Az indulás óta működött az a szolgáltatásunk, mely rögtön a nyitó lapon a látogató tartózkodási helyének megfelelő könyvtárak listáját, és azok aktuális eseményeit, híreit jeleníti meg -- pont azokat, amik vélhetően a leginkább relevánsak. Az IKSZ rendezvényeinek saját honlapja, mely az események beküldésére is szolgál, nem rendelkezik ilyen funkcióval, az érdeklődőknek maguknak kell kikeresni településüket, ha kíváncsiak mi folyik náluk. Laci próbálkozott, gondolom többször is, de bárkivel is beszélt, Ramháb Máriával, vagy valamelyik beosztottjával, a legtöbb amit el tudott érni, hogy 'majd beszéljünk'. Ezen kívül hivatkoztak 'technikai nehézségekre', más elfoglaltságra, stb. Magyarul nem akarták odaadni az események listáját és kész. Legutóbb, hogy 'levegyük' a szervezők válláról az együttműködéssel járó pluszmunka terhét mi magunk másoltuk le Karesszel (vagyis Füzessi Károly kollégámmal) az eseményeket a rendezvény weblapjáról, mire a Ládi Lacin keresztül az az utasítás jött Kecskemétről, hogy nem, nem jeleníthetjük meg ezeket az eseményeket a portálon.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról