Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Óvatosan, de nyitott a szatymazi könyvtár

Május elejétől a védettségi igazolvánnyal rendelkezők - illetve a velük érkező 18 év alatti látogatók - ismét személyesen igénybe vehetik a szatymazi könyvtár (Dankó Pista Művelődési Ház és Könyvtár) link szolgáltatásait.
Az intézmény a korábban már jól megszokott nyitvatartási rend szerint működik, e szerint kedden és csütörtökön 9.00-17.30, szerdán és pénteken 13.00-17.30 között fogadja az érdeklődő olvasókat, de szombaton is várja a tagokat délután 1 óráig.
A Könyvteraszt ezután sem szüntetik meg, de módosított szolgáltatási idővel állnak a tagok rendelkezésére. Az online megrendelt dokumentumok szerdán 13-tól 16 óráig, csütörtökön 9-től 11-ig vehetők át a könyvtár bejáratánál. A gördülékeny munka érdekében hétfő délután 4-ig várják az e-mailt a könyvcímekkel. Továbbra is négy könyv kölcsönözhető családonként ebben a formában - a szolgáltatást a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek, illetve az egyedül érkező, 18 év alatti fiataloknak is kínálják.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról