Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Profi konferenciaszervezés - a résztvevők felkészítése

A HR szakma (munkaerő szakmai szintű kezelése) fontos. Olyannyira, hogy szakembereinek rendszeres képzéseket tartanak. De nem mindegy, hogy ezek a képzések mekkora hasznot hoznak a résztvevőknek. A szervezők ezért felkészítik a várható jelentkezőket. Azaz nemcsak meghirdetik a programot a nevek és előadók felsorolásával, hanem az előadókkal készített interjúsorozattal be is vezetik a leendő részvevőt a témába (ld. pl.: link link
link részben reklámcéllal, részben azért, hogy a résztvevő jobban fel tudjon készülni a témában, jobb kérdéseket tudjon feltenni maga és a jelen lévő szakmabeliek jobb épülésére.
Ne feledjük: a konferencia (szakmai találkozó) célja, hogy a részvevők viselkedése előnyös irányba változzék, hatékonyabban érjék el saját céljaikat. Magára adó, ténylegesen információt és tudást szolgáltató szakma e szerint gondolkodik. Ha egy konferencián ennek elősegítését információs eszközökkel nem tapasztaljuk, akkor esélyes, hogy a konferencia valóban csak a szervezők céljait szolgálja, a résztvevők szempontjai nem lényegesek.
Ha érdekel, hogyan érdemes szervezőként, résztvevőként vagy előadóként felkészülni egy konferenciára, kattints ide: link (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról