Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Régi-új helyén a dorozsmai könyvtár

Karácsony előtt adták át a dorozsmai művelődési házat, a könyvtár pedig tegnap költözhetett a régi-új helyére. A dorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár több mint 143 millió forintból épült újjá december végére. Az intézmény 140 négyzetméterrel gyarapodott, nagyobb helyet használhat a két klubhelyiség, a galéria, a színházterem, valamint a parkoló. A könyvtár tegnap foglalta el régi-új helyét. A közel 20 ezer kötetes gyűjteményt eddig 140 négyzetméteren zsúfolták össze. Botka László polgármester tegnap adta át az új termeket, ahol 226 négyzetméteren olvashatnak és kölcsönözhetnek a dorozsmaiak. Farkas Lászlóné könyvtárvezető hozzátette, nem csak a helybeliek jönnek szívesen, eMagyarország elnevezésű internetes számítógépeiket a szegediek is szívesen használják, és az egyetemisták is kilátogatnak egy-egy olvasmányért. - F: jan. 20.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról