Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Rendezvénysátorral is gazdagodik a komlói könyvtár

Többek között egy kitelepülésre alkalmas sátorral, rendezvényasztallal és rendezvényszékekkel is gazdagodik a komlói könyvtár - a színvonalas programok lebonyolítását szolgáló eszközök beszerzésére 2 millió forint támogatást kapott az intézmény az Emberi Erőforrások Minisztériumától, a támogatói okiratot a minap kapták kézhez.
Mint azt Steinerbrunner Győzőné, a Komlói József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény vezetője kiemelte, rendszeresen kapnak megkeresést a megye különböző településeiről, hogy programjaikkal, bemutatóikkal vegyenek részt a helyi rendezvényeken - mostantól ezeknek a felkéréseknek maradéktalanul eleget tud majd tenni az intézmény, köszönhetően a 3-szor 3 méteres rendezvénysátornak, amit a most elnyert támogatásból vásárolnak. Ezenkívül a felnőttkönyvtár is gazdagodik egy új számítógéppel, ami jelentősen megkönnyíti majd a kiadványok keresését, jelenleg ugyanis egy elavult eszköz áll az olvasók rendelkezésére.

A jövő évi fejlesztésekkel kapcsolatban - amelyekről a ma délutáni, "Újabb perspektívák az iskolai és a múzeumi oktatásban" című konferencián is előadást tart az intézményvezető - Steinerbrunner Győzőné elmondta: az épület tetőterében megvalósuló látogatóközpont tervei elkészültek. Mint ismeretes, 900 millió forint kormányzati támogatást kapott az intézmény a fejlesztésre - a Dino-projekt részeként egy kisebb moziterem és három tematikus kiállítóterem kerül majd az épület legfelső szintjére.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról