Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Részvétel az EU programjaiban

(Beszámolórészlet a MATISZ konferenciájáról.) Dr. Mlinarics József felhívta a figyelmet a digitális tartalomfejlesztési pályázatok rendkívül bő hazai és nemzetközi választékára. Felvázolta a tudnivalókat a pályázatok figyelésének, kiválasztásának, elkészítésének, benyújtásának, a szerződéskötésnek, a projekt indításának, végrehajtásának, részjelentéseinek és elszámolásának, disszeminációjának és hasznosításának folyamatáról, majd kitért az egyes programokra. Ízelítőül néhány pályázati téma: az információs közvagyon hasznosítása, a digitális oktatási segédanyagok fejlesztése, magas színvonalú európai digitális tartalmak közreadása a globális hálózatokon, a közszférába tartozó információk elérésének javítása és felhasználásának bővítése, a digitális tartalmak kialakítása többnyelvű és többkultúrájú környezetben, a digitális tartalompiac dinamizmusának növelése, demonstrációs projektek, a nyelvi infrastruktúra megerősítése, nemzetközi kulturális párbeszéd, egész életen át tartó tanulási programok, a nyelvtanulás, a mobilitás és innováció ösztönzése, az iskolák közötti testvérkapcsolatok kialakítása az internet segítségével, s még sorolhatnánk. Számos példa bizonyítja, hogy a hazai tartalomfejlesztők itthon is bekapcsolódhatnak az EU gazdasági és kulturális együttműködésének folyamatába. A MATISZ tapasztalt tisztségviselői szükség esetén segítenek ebben.

Hírforrás: MATISZ Hírlevél, 2003/16. link
2003. július 30.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=reszvetel_az_eu_programjaiban
Régebbi hírforrás(ok): MATISZ Hírlevél, 2003/16. link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról