Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Robog a Nagy Könyv Busz

A Nagy Könyv TOP12-es listáján szereplő regényeket népszerűsíti szerdától az a könyvtárbusz, amely Sopronban a VOLT Fesztivál teljes ideje alatt, reggel 10-től este 10 óráig várja a betűk szerelmeseit. A bibliobusz 20 éve rója az utakat a Ceglédi Városi Könyvtár mozgókönyvtáraként, most azonban jelentős fiatalításon esett át A Nagy Könyv olvasóinak kedvéért. Külsejét Fekete Balázs graffiti művész vette kezelésbe, a belsejében elhelyezett polcokról pedig több mint 1500 könyvet lehet kikölcsönözni, köztük természetesen a TOP100-as és a TOP12-es listán szereplő műveket, ez utóbbiak jelentős kedvezménnyel meg is vásárolhatók. A VOLT Fesztivál az első állomása lesz annak a nyári Nagy Könyv-túrának, amely a program őszi, televíziós folytatásáig a leglátogatottabb kulturális rendezvényekre (Művészetek Völgye, Sziget Fesztivál) viszi el a játékba beszavazott könyveket és a hozzájuk kapcsolódó irodalmi programokat. - F: júl. 5.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról