Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Salzburgban könyvtárcsoda épül

Salzburg nem nyerte el ugyan a 2014. évi téli olimpiai játékok rendezési jogát, ám az idén tavasszal elkezdett új könyvtárépület jövő őszre készen lehet. Akinek szüksége van rá, ott vigasztalódhat. Az új városi központ befogadja az eddig külön elhelyezett gyermek- és ifjúsági könyvtárat, valamint médiatárat is. Az 5 e m2 alapterületen épülő könyvtár egy bonyolultabb komplexum része lesz: az épületegyüttesben helyet kapnak boltok és vendéglátó helyek, s ami igazán attraktívvá teszi, az a három bár. A négyszintes tagolt formájú épület tetején ugyanis három helyen egy-egy hoki- vagy golfütő formájú rész emelkedik a magasba, s innen, kellő kilátással várra és hegyekre, lehet majd az olvasás fáradalmait kipihenni. (SP) - F: júl. 7.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról