Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Sokrétegű üzenet a karanténból - történetesen emberhangon (együttműködni jóóó)

A Magyarországon is sokak által ismert King's Singers énekegyüttes is benne él a karanténkörnyezetben. Olyan helyzet, amelyet nem ők határoznak meg (külső környezet), egyúttal olyan is, amelyet ki is használhatnak saját válaszaik segítségével (belső környezet). Sokadszorra átalakult csapatuk nem először lovagolja meg ezt a kettős karanténhelyzetet. A link linken látható videójukban feltűnik az individualizált környezet: az énekesek nem közösségként, hanem egyénekként énekelnek. Ugyanakkor - természetesen - a tőlük megszokott tökéletes összhangban. A videó több szempontot pendít meg. Szerintem az alábbiakat:
- egyének vagyunk, de közösen alkothatjuk meg a teljes hangzást
- mi (a King's Singers férfikórus) a másik nem képviselőivel (San Francisco Girls Chorus), női kórussal alkothatunk megfelelő egységet - amire feltehetően sok karanténban élő bólint
- mi az angol kóruséneklés eszenciáját képviseljük, emellett jó nekünk egy kevésbé ismert kórussal együttműködni - saját magunk és márkanevünk érdekében
- szemmel jól láthatóan több rasszot képviselnek - alap, hogy tökéletes harmóniában
- a dalválasztás (Leonard Cohen: Hallelujah) örömöt és hálaadást közvetít - nehéz időkben. (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról