Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Spanyol és norvég partnerkeresés

A Kanári-szigeteki Telde városának önkormányzata Kultúra 2000-es pályázatban venne részt társszervezőként vagy partnerként a következő területekhez kapcsolódóan: kulturális örökség, vizuális művészetek, előadóművészetek, irodalom, műfordítás, kulturális együttműködés harmadik országokkal, iparművészet, cirkuszművészet, könyvtárak, kulturális események, cyberművészet, audiovizuális művészetek. Bővebb információ: M.I. Ayuntamiento de Telde; Juan Diego de la Fuente 38, 35200 Telde, Las Palmas de Gran Canaria, Spain - Odesa Campos, T: +34 828/013/600, F: +34 928/68/23/44 A norvégiai Tromsö városának egyetemi könyvtára Észak-Skandinávia, a Spitzbergák és a sarkköri régiók történelmi térképeinek digitalizálását célzó Kultúra 2000-es pályázatához a következő területekről keres partnereket és társszervezőket: kulturális örökség, történelem, könyvtárak, levéltárak.

Hírforrás: - F: márc. 22., KultúrPont
2005. március 23.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=spanyol_es_norveg_partnerkereses
Régebbi hírforrás(ok): - F: márc. 22., KultúrPont
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról