Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Szilveszteri közösségteremtés - közkönyvtárban (fotókkal)

Középkori világzene köré gyűltek a Halis-könyvtár ingyenes szilveszteri batyusbáljára azok, akik már tudják: a könyvtár jóval több, mint könyvek tára. A jelenlévő mintegy 50 fő közül többen meg is fogalmazták: nem gondolták eddig, hogy könyvtár is rendezhet ilyen eseményt. A szervezésnek helyszínt biztosító intézmény igazgatója, Czupi Gyula évek óta igyekszik minden apropót megragadni, hogy az közkönyvtár a lehető legtöbb gondolati szálon kapcsolódjék a helyiek mindennapjaihoz, oldani a könyvtárral kapcsolatos képzetek korlátait.
Most a talpalávalót - és a hozzá tartozó táncot, a hastáncot, valamint a hangulat függvényében érzékkel adagolt szellemi muníciót a Szelindek együttes link biztosította, meghívását szponzor tette lehetővé, a szervezésben pedig önkéntesek segítettek. A könyvtár programjaiban szinte elmaradhatatlan gólyalábasok ügyességi bemutatót tartottak, Kardos Ferenc improvizatív mesét mondott. A hajnali négyig tartó mulatságban volt lehetőség a fiatalok illetve idősebbek zenei igényének megfelelő tánczene szolgáltatására is. (KIT-összeállítás)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról