Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Tagokat toboroz a könyvtárosok egyesülete

Újévi üdvözletében linkeli az angol CILIP könyvtáros egyesület a tagtoborzó oldalukat:

Legyen része a szakmájának (Csatlakozz most)
Egyre több információs szakember és könyvtáros fordul a CILIP-hez gyakorlati tanácsokért és útmutatásért, hogy segítsen nekik hálózatuk kiépítésében, készségeik jövőbeli biztosítása és professzionalizmusuk bizonyítása érdekében.

A CILIP egyéni tagjaként hozzáférést kapsz az ágazat vezető termékeihez és szolgáltatásaihoz, amelyek segítenek elérni választott karriert. Ugyanakkor az általad befizetett tagdíj is lehetővé teszik számunkra, hogy a munkaadókkal, a médiával, valamint a helyi és központi kormányzattal is képviseljük a szakma érdekeit. Bármi legyen is szereped a könyvtárosként vagy információs szakemberként, a te oldaladat képviseljük!

Jogosultság - Az egyéni CILIP-tagság mindenki számára elérhető, aki tudással, információval, adatokkal vagy könyvtárral foglalkozik. Ha nem dolgozol e területeken, akkor nem gyakorlóként csatlakozhatsz a CILIP-hez. (Részletek...)

Előnyök - Büszkék vagyunk arra, hogy tagsági juttatási csomagjainkat mindenféle, a karrierjük különféle szakaszában dolgozó tagokkal együtt dolgoztunk ki. (Részletek...)

Előre a karrieredben - Kínálatunk: karriertámogatás, beleértve az e-learning forrásokat, webináriumokat, az ágazat vezető nyomtatott és digitális magazinját, valamint ingyenes hozzáférést a szakmai folyóiratokhoz.

Kapcsolataid építése - Szakmai közösséget kínálunk, beleértve a hozzáférést több mint 20 speciális érdeklődési csoportot, regionális taghálózatot, informális hálózati eseményeket és a SocialLinkeket, az információs szakemberek online közösségeit.

Segítség az úton - Szakmai támogatás, beleértve az ingyenes jogi segélyvonalat, kedvezményeket rendezvényekre és kiadványokra, pénzügyi segítséget (támogatások és ösztöndíjak) és különleges ajánlatokat.

Tudás és inspiráció - Tartsd naprakészen a legújabb fejleményeket és betekintést az Information Professional kiadvány segítségével, takaríts meg 100 GBP-t ingyenes hozzáféréssel absztraktokhoz és a teljes szövegű folyóiratcikkekhez, és meríts inspirációt kampányainkból és érdekképviseleteink munkájából.

Taggá válni - 13,34 GBP havonta vagy 160 GBP évente
10,67; GBP havonta vagy 128 GBP évente, ha részmunkaidőben vagy csak határozott időre szóló szerződéssel dolgozol;
8,00 GBP havonta vagy 96 GBP évente a mi koncessziós díjunk alapján. (ford.: MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról