Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Tartalomszolgáltatás reklámköltségből -- akár könyvtár is bedolgozhatna

A 22/2001. (VI.1.) EüM. rendelet óta tudjuk, nem szabad vényköteles gyógyszert reklámozni. -- Kivétel gyógyszerismertetés. Mit tehetnek akkor a vényköteles gyógyszerek gyártói? Online információszolgáltatás keretében rejtve úgy kommunikálják a gyógyszert, hogy annak neve ne jelenjen meg. Mi kell ehhez? Egy kreatív ötlet, erre épülő, hatékony online marketing stratégia, és egy nagy látogatottságú, a Teljes körű Internetes Jelenlétet megvalósító egy nagy és széles spektrumú tartalommal rendelkező, informatív, szolgáltatásokban bővelkedő, gyakran frissülő értékes weboldallal. Jellemzői: kedvez a keresőmotoroknak (valid, keresőbarát honlapmotor, értékes tartalom), nem csak a vertikális, a horizontális keresőre-optimalizálás, vegyék fel sok helyre a linkünket (azaz: értékes tartalom), új és innovatív tartalom, folyamatos frissítés, nyitottság a közösségi médiára, kreativitás a közösségi médiában, a konkurencia mellett létezés.
Példák: Utazáselőtt.hu (kombinált, a Hepatitis A és B ellen is védő vakcina), Gyermekbetegségek.hu (oltás rotavírus és a bárányhimlő ellen), Könnyenfogyok.hu (szakorvosok jegyzéke. Az eljárások eredménye: 35.000-132.000 közötti egyedi látogatószám, 11-23% közötti konverzió (céloldalak látogatottsága), mértékadó, saját média (ágazati mikroportál). (Máté Balázs előadása)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról