Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Tavasz az őszben; Alma-koncert - a legkisebbek a könyvtári napokon

A csilláron ugyan nem ültek, de akiknek csak állóhely jutott, azok is inkább táncoltak a miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtárban tartott Alma-koncerten. Az őszi könyvtári napok befejezéseként -- a kézműves bütykölde bezárása, a mesés kalandozások lezárása, az olvasók királya és királynője megkoronázása és az olvasók tortájának elfogyasztása után -- a könyves vasárnapon rendezett, elsősorban kisgyermekes családoknak ajánlott programra olyan sok vendég érkezett, hogy nem jutott hely mindenkinek a könyvtár első emeletén, a második emeletre vezető széles lépcsősor is megtelt nézőkkel.
Az előző évek hasonló rendezvényeinek látogatottsága miatt döntöttek úgy a könyvtár munkatársai, hogy a koncert előtt kissé átalakítják, szabaddá teszik a teret, ennek érdekében még a katalógusszekrényeket is áthelyezték. A nagy érdeklődés természetesen elsősorban az Alma együttes népszerűségének köszönhető, de a családok többsége rendszeresen látogatja az intézményt, várják az őszi könyvtári napokat, érdeklődnek a rendezvények iránt. Akik viszont most jártak itt először, azok közül nagyon sokan beiratkoztak a könyvtárba. (fg)

Hírforrás: http://www.rfmlib.hu/keptar/alma_egyuttes/arles_gallery/index.html
2011. október 17.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=tavasz_az_oszben_-_a_legkisebbek_a_konyvtari_napokon
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról