Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Távol-keleti hónap a gyerekkönyvtárban - izgalmas enteriór

Márciusban keleti berendezési tárgyak dekorálják a FSZEK terézvárosi fiókkönyvtárát link a Liszt Ferenc téren. Az installáció mellé program is jár; eddig volt kínai oroszlántánc a könyvtár előtti téren, lesz kung fu-bemutató, kalligráfia és ételbemutató is. A Távol-Kelet programja Kína után Koreával, Japánnal és Indiával folytatódik.
A gyerekszemnek kellemesen színes könyvtárban szezonális rendezvényektől független berendezés a nyugágy, a hinta, babakonyha, a rajzoláshoz kiváló hatalmas falitáblák vagy a kandalló előtti fotelek. Teát is egész évben mérnek: a gyerekeket ide hordó szülők adják össze a filterre és cukorra valót. Rövidesen elkészül a tizenévesek ízlése szerint berendezett steampunk stílusú olvasóhelyiség, alias Teri padlása - számol be Kaszás Veronika könyvtárvezető. Fotók: link

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról