Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Te is készíthetsz egybites plakátot! - Itt a Propaganda-generátor

Megérkezett, amire egy ország várt: végre ön is csinálhat nemzeti konzultációs plakátot!
Már lassan egy hónapja fut a kormányzati kommunikáció minden eddiginél metább formájában megalkotott plakátkampány, ami orrkigőzölős / agyrobbantós / nagyon-nagyon-dühös emojikkal tömte tele egész Magyarországot. Hogy őszinte legyek, azt hittem, előbbre elkészül, de végre itt van az a plakátgenerátor, amivel nem kell Paint-szakértőnek lenni ahhoz, hogy megalkossuk a saját plakátunkat:
- csak kiválasztunk egy nekünk tetsző emojit,
- kitöltjük a felső és az alsó szöveg helyét,
- és voilá, már le is tölthetjük a remekművünket. Forrás: konzultac.io
A konzultac.io felületét tényleg annyira egyszerű kezelni, hogy még egy óvodásnak sem okozhat gondot - pláne nem egy 18 éven felüli választópolgárnak, akivel a kormány kommunikálni szeretne ezen az úton.
Ha esetleg nem lenne ötlete, mit tenne a plakátra, arra is segítséget nyújthat ez a Propaganda-generátor, amivel megkaphatjuk az adekvát emojit olyan kérdésekre, mint hogy "Igázzuk le Szlovákiát?".

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról