Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Téglás: új vezető a városi könyvtár és művelődési ház élén

A városi könyvtár és művelődési ház link november elsejétől kinevezett vezetője Pánya Kitti, aki idén januártól megbízott intézményvezetőként dolgozott, majd sikeres pályázattal elnyerte az igazgatói állást. Kitti születése óta Tégláson él, és kedvenc Radnóti Miklós-idézete: "ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj" - sokat elárul lokálpatrióta érzéseiről, szerinte aki itt él, az tudja igazán mit rejt ez a csodaszép város. Kisgyermekként tudta, hogy felnőttként is itt szeretne élni, dolgozni, ebben az elhatározásában a későbbiekben megerősítette a település családias légköre.
- Tematikus órákat tartottam óvodás, iskolás csoportoknak, táborokat vezettem, olvasónaplókat, óravázlatokat készítettem, majd kisebb akciókat, programokat szerveztem - emlékezett vissza a kezdetekre. 2015-ben kapta meg a lehetőséget, hogy főállású közművelődési munkatársként folytassa tevékenységét az intézményben. Munkájában folyamatosan fejlődött és valóban megtalálta azt a hivatást, amit egy életen át szívvel-lélekkel szeretne végezni. - Nagy hatást gyakorolt rám az itt élő emberek, közösségek kedvessége, elismerése, akikért dolgozva egyre motiváltabb lettem. Az elmúlt években az intézmény számomra soha nem volt csak egy munkahely, hanem életem szerves része, ahol a kötelező feladatok elvégzésén túl, kiélhettem a bennem szunnyadó kreativitást is minden területen - vallja.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról