Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Tiszakürtön is a könyvtár épületébe fektetnek

Két pályázat ünnepélyes átadását tartották Tiszakürtön csütörtök délelőtt. Elkészült a könyvtár link energetikai felújítása, illetve a Magyar Falu Programból több mint 200 méter járdát térköveztek le a főút mentén. A TOP Plusz egyik pályázatának köszönhetően közel 60 millió forintot nyert a tiszakürti önkormányzat a könyvtár energetikai felújítására. Az épület tetőszerkezetét és a héjazatát, a nyílászárókat is kicserélték, elkészült a külső szigetelés, továbbá akadálymentes parkolót, rámpát és mellékhelyiséget is kialakítottak, sőt napelemeket telepítettek, és a fűtési rendszert is korszerűsítették.

Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő kiemelte, számos feladat áll még az önkormányzat előtt.
- Szép fejlesztések valósultak meg Tiszakürtön az elmúlt években. A kormány nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vidék fejlődjön, ehhez pályázati forrást biztosítanak - emelte ki. Úgy fogalmazott, azt ünnepelhetjük, hogy a település egy közösségi tere újult meg.
- Azon túl, hogy könyvet olvasnak, kölcsönöznek innen, lehetőséget kapnak a lakosok arra is, hogy egymással találkozzanak, időt töltsenek - mondta.
A tiszakürti intézmény szorosan együttműködik a szolnoki Verseghy Ferenc Könyvtárral, hogy majd a felújítás után nagy lendülettel belevágjanak a programok szervezésébe.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról