Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Tizenegy nyertes pályázat

A csongrádi Csemegi Károly Könyvtár és Információs Központ ebben az évben eddig 11 pályázatot készített, s ezek mindegyike nyert. A könyvtár igazgatója, Horváth Varga Margit elmondta, hogy igen sok munka van ebben a sikerben. Több mint egymillió forintot nyertek könyvbeszerzésre, 400 ezer forintot projektor és számítógép vásárlására, csaknem 600 ezer forintot a hangoskönyvtár fejlesztésére. A gyermekkönyvtár, a klubok és az EU-információs pont működtetése is pályázati pénzekből tartható fenn az eddigi színvonalon.Az elmúlt tíz évben a könyvtár igazgatónője több mint 140 pályázatot készített, s ezek mintegy 80 százaléka nyerő volt. Segített a felgyői könyvtárnak is. Azt mondta, reméli, hogy a községben mihamarabb új helyre költöztethetik a könyveket az életveszélyes épületből. (teljes hír) - F: szept. 16.

Hírforrás: Délmagyarország Online
2005. szeptember 21.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=tizenegy_nyertes_palyazat
Régebbi hírforrás(ok): Délmagyarország Online
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról