Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Több filmet vetítenek a kis könyvtárakban

Együttműködési megállapodás született az Informatikai és Könyvtári Szövetség, a Magyar Nemzeti Film­archívum és a Kecskemétfilm Kft. között szerdán, melynek révén több száz új filmmel bővül a Könyvtár­Mozi országos hálózat filmkínálata. A program legfőbb célja, hogy lehetőséget biztosítson a kistelepülések lakosainak, hogy lakóhelyük könyvtárában szervezett, ingyenes filmvetítések révén megismerkedhessenek a hazai filmipar remekeivel.
Szakmai napot szervezett az Informatikai és Könyvtári Szövetség a KönyvtárMozi hálózatban részt vevő­ könyvtárosok számára a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban szerdán.
A rendezvényt Ramháb ­Mária, az Informatikai és Könyvtári Szövetség elnöke, a megyei könyvtár igazgatója nyitotta meg.
- A KönyvtárMozi egyedülálló szolgáltatás, mert ­arra a komplexitásra, melyben mi gondolkodunk róla, még nem igazán láttam példát. Arra igen, hogy egy-egy könyvtárban esetleg vetítenek egy filmet. Azonban, hogy ez egy rendszerbe foglalt és átfogó szolgáltatásként jelenjen meg, és lehetőséget adjon az embereknek közösségi találkozásokra, beszélgetésekre, a gyerekeknek pedig nagyon komoly tanulást támogató programokra, erre minden túlzás nélkül büszkék lehetünk ? fogalmazott köszöntő beszé­dében.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról