Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Több könyvtárfejlesztés -- Program készül a határon túli magyar kultúra támogatására

Tavaszig elkészül a határon túli magyar kultúra átfogó finanszírozási programja - derült ki a Magyar Állandó Értekezlet szakbizottságának csütörtöki ülése után. A testület tagjai ezentúl rendszeresen, évente kétszer konzultálnak. Az államtitkár felsorolta azokat a területeket, melyekre a jövőben kiemelt figyelmet szentel a szaktárca: egyebek mellett bővítik a kulturális ösztöndíj-rendszert, fejlesztik a színházak infrastruktúráját és a könyvtárak informatikai rendszerét. Támogatják továbbá közművelődési szakemberek továbbképzését és a veszélyeztetett csángó magyar kultúra értékeinek megőrzését. Tavaszig elkészül egy átfogó finanszírozási program, melyet a következő ülésen vitatnak meg a bizottság tagjai - mondta Vass Lajos.

Régebbi hírforrás(ok): Magyarország.hu, HírTv nov. 6. link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról