Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Több szinten kínál olvasnivalót - gyerekkönyvtár Baján

A jobb helykihasználás miatt galériára is mászhatnak a fiatalok a bajai gyerekkönyvtárban link . A felnőtt részlegtől (felújított zsinagóga-épület) 50 méterre található részlegbe (egykori zsidó polgári iskola épülete) a járványintézkedések miatt egyelőre részlegesen tért vissza a megszokott élet.
- A teljes forgalom visszaállása kitartó munkát vesz majd igénybe, hiszen jelenleg a korábban már önállóan könyvtárba járó gyerekek egyedül nem léphetnek be, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, a jogszabály szerint. Nehezen értik meg ezt a tiltást. Sokan emiatt csak a kapuban kölcsönöznek, mert éppen nincs kivel bejönni. A szabadon bogarászás lehetősége-élménye nagyon hiányzik az olvasóknak. Szerencsés lenne, ha megváltozna ez a helyzet, ami a középiskolásokra is vonatkozik - nyilatkozta a KIT-nek Zalavári László.
A link oldalon látható képek mutatják nem csak a belső tereket, hanem a hangulatos udvart és a kiállító felülettel ellátott folyosót is.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról