Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Több témában olvastattak (Pécs)

Tíz kategóriában olvastak, miközben pontokat és pecséteket is gyűjtöttek a könyvtárakban az általános és középiskolások a nyári szünet alatt.
Rengeteget olvastak a diákok a nyári szünetben. Legalábbis ez derült ki a pécsi Csorba Győző Könyvtár fiókkönyvtárainak összesítéséből. Folyamatban van ugyanis a Legyél te is könyvfaló nyári könyves kihívás kiértékelése és összesítése.
- A program elsődleges célja megvalósult, ugyanis majdnem minden versenyző írt ajánlásokat a korosztálya és a többi olvasó számára az olvasmányairól - tájékoztatott Németh Luca kulturális referens. - Nagyon örülünk, hogy ennyien kedvet éreztek ahhoz, hogy megosszák az élményüket és ajánlják az általuk olvasott könyveket, sőt, akadt olyan is, aki még rajzolt is a könyvajánlókhoz.
A legtöbb teljesített kategória hét darab volt, ami azt jelenti, hogy ennyi különböző stílusban, illetve műfajban olvasott könyvet az adott versenyző a megye területén. A legnépszerűbb kategóriáknak az ismeretterjesztő, kortárs és krimi könyvek bizonyultak.
- A 7-14 éves korosztály pontozófüzetei érkeztek be eddig, a következő napokban háromfős bizottság fogja értékelni a versenyzők teljesítményét - tette hozzá a szakember. - Az ünnepélyes díjátadó az Országos Könyvtári Napok hetében lesz Pécsett, ekkor vehetik át a könyvfalók a nyereményeket a Csorba Győző Könyvtár munkatársaitól.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról