Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Töltsön le még több zenét! Megmentheti a zeneipart...

A hanglemezipar globális árbevétele immár hat éve folyamatosan csökken, a világ harmadik legnagyobb lemezkiadójaként számon tartott EMI első embere szerint azonban már látszik a fény az alagút végén -- írja az IT News. Eric Nicoli a megváltást az iparág által hosszú ideig első számú közellenségnek kikiáltott internettől várja -- derül ki a Reuters híradásából. A digitális zeneeladásokból tavaly világszerte 1,1 milliárd dollárt kasszírozott az iparág, ami a piac teljes forgalmának 6 százaléka. Az EMI-vezér szerint ez még csak a kezdet, néhány éven belül a letöltött tartalmak kompenzálni fogják a lemezeladások csökkenését. 'Vége azoknak az időknek, amikor a digitális technológia -- az online és valós lopások elősegítésével -- csak ártott az iparágnak' -- nyilatkozta, és azt jósolta, hogy 2010-re ismét növekedési pályára áll a zeneipar. (it.news.hu) - F: jan. 23

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról