Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Továbbra sem ismert közös könyvtári nyitvatartási kínálat a használók számára a fővárosban

Az Eduline közzé szokta tenni a vizsgaidőszakok előtt a könyvtári nyitvatartásokat. Most a FSZEK-ét mutatja csak.

Készülnétek a vizsgákra? Mutatjuk a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár ünnepi nyitvatartását. - Ha a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban készülnétek a vizsgaidőszakra, vagy éppen a szakirodalmat keresitek a szakdogához, érdemes megnéznetek, milyen lesz a nyitvatartás. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár néhány napig zárva lesz az ünnepi időszakban - a dátumok fontosak lehetnek azoknak, akik a könyvtárban készülnek vizsgáikra.
Az intézmény zárva tart december 24-én (pénteken), 25-én (szombaton), 31-én (pénteken) és január 1-jén (szombaton). A többi napon változatlan nyitvatartással fogadják az olvasókat - írja a könyvtár. Az intézménynek van néhány olyan könyvtára, amely átmenetileg zárva tartó művelődési házban működik, emiatt nem tud olvasókat fogadni. Ilyenek a 18/1. Pestszentimrei Könyvtár, amely december 20 - december 31. között tart zárva, illetve a 21/3. Királyerdei Könyvtár és a 21/5. Vénusz utcai Könyvtár, ezek december 27 - december 31. között lesznek zárva.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról