Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Tőzsér Istvánné újabb 5 évet kapott a Bródy-könyvtár élén

Újabb öt évre választották meg idén a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár élére Tőzsér Istvánné Géczi Andreát, aki már tizenöt éve vezeti az intézményt. Ez idő alatt rengeteg változáson ment át a könyvtár. Megújult az épület, az intézmény számos díjjal gazdagodott, melyek az ott dolgozóknak és az őket összefogó igazgatónak köszönhetőek.
- Mi motiválja? Milyen tervei, elképzelései vannak a szakmai munkában?
Tőzsér Istvánné: Tervek mindig akadnak, célok nélkül egy vezető sem lehet. Mindig többféle célt kell kitűzni. Kérdés, hogy mi az, amit szeretnék holnap megcsinálni, mit egy év múlva, s mi az, amit öt esztendő múlva. Nagyon nagy feladat volt, hogy a nagypréposti palota felújítása alatt egy új helyszínen, de ugyanolyan minőségű szolgáltatást nyújtsunk. Hogy ne mondják azt a szolgáltatásaink használói, a könyvtár olvasói, hogy visszalépés történt, továbbá a visszaköltözés se okozzon csalódást senkinek. A teljesen megújult nagypréposti palota olyan egységes olvasói térré vált, melyben nincsenek olyan raktári, irodai funkcióknak teret adó szolgáltatási helyek, amik eddig voltak, hanem mindent a szomszédos épületbe költöztettünk. Így a könyvtár épülete teljes egészében bejárhatóvá és megcsodálhatóvá vált. Mindenhová próbáltunk olyan újdonságokat tenni, amik a digitális világ felé hajtanak bennünket. Nagyon sok könyvünk van, egy megújult és kibővült állománnyal rendelkezünk. Azt látom, hogy a későbbiekben úgy kell megerősödnünk, azokat a szolgáltatásokat kell most már az új környezetben egyre jobban népszerűsíteni, melyek miatt mindenki szeret majd könyvtárba járni.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról