Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Tudom mit néztél a karantén alatt

A "Tudom mit néztél a karantén alatt" fantázianevű kampányban olyan könyveket kínálnak az olvasóknak, amelyek filmes verzióját jó eséllyel már megnézték.
A koronavírus okozta felesleges szabadidő, illetve az otthonunk biztonsága sokakat késztetett arra, hogy igénybe vegyék a manapság divatos filmnéző stream szolgáltatásokat. A sikersorozatok és filmek egymást érték az elmúlt hónapokban, ezeket pedig nagykanállal falták a tartalomra, izgalomra, és a nagyvilágra vágyó felhasználók.
Persze, mint oly' sok esetben a film történelemben, ezeknek a sikersorozatoknak a többsége is könyveken alapszik, amelyeket elolvasva nem ritkán sokkal érdekesebb, részletesebb, különlegesebb a cselekmény vagy éppen a karakterek kibontakozása. Erre hívja fel most az olvasói figyelmét a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér link a nem rég indult új online sorozatával.
Ezekhez katalógus linket is mellékelnek, így a beiratkozott érdeklődők pár egyszerű kattintással lefoglalhatják a kért kötetet, amelyet aztán biztonságosan, a legszigorúbb védelmi intézkedések betartása mellett a Központi Könyvtárnál (Győr, Herman O. u. 22.) található átvételi ponton be is szerezhetnek hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken 9-18 óráig.
A könyvtár törekszik arra, hogy az úgynevezett sláger könyvek mellett felhívja a figyelmet a kortárs magyar, illetve külföldi alkotók könyveire is, így ezekből is rendszeresen ajánlanak válogatásokat az olvasóknak.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról