Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Túl az 1000. KIT-szavazáson

Kevés kivétellel nem sok szakmai kérdésben dönthetnek a magyar könyvtárosok. A KIT-szavazások nyilván nem a legfontosabb fórumok, de a független KIT tőle telhetően igyekszik beleszólást biztosítani tartalmi kérdésekbe az olvasóinak, három területen is:
1. rendszeresen biztatja olvasóit bármilyen visszajelzésre, kritikára, javaslattételre, és közzé is teszi ezeket, bármilyen is a tartalmuk
2. heti véleménynyilvánítási lehetőséget kínál olyan kérdésekben, amelyek sajnos nem kerülnek napirendre a hivatalos könyvtári fórumokon (a pillanatnyi technikai lehetőségek egyválasztós kérdésfeltevést tesznek lehetővé); a figyelemfelhívó jellegű összegzések diagramjai megtalálhatóak a Könyvtárosok Facebook-csoportban
3. heti 3, főként angol nyelvű cikkről dönthet a nagyérdemű, hogy melyiknek óhajtja egy héten belül összefoglalóját magyarul olvasni; pontosabban a 3-ból kettőt.
A kétféle szavazás összes száma érte el múlt lapszámunkban az 1000-et. (MG)

Hírforrás: KIT-információ
2022. június 24.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=tul_az_1000._kit-szavazason
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról