Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Tűnődés Szolnokon: megtartsák-e a heti online élő babázó foglalkozást később is?

Szoljon: Mennyien kíváncsiak az online megtartott előadásokra, kiállításokra? A járványhelyzet után is terveznek online programokat tartani?
Czakóné Gacov Katalin: Az érdeklődés a témától függően változó, volt olyan előadás, amelyet több százan néztek meg. A heti online élő babázó foglalkozáson ugyanaz a kör van ott, akik egyébként hétről hétre személyesen is találkoznak a könyvtárban. Nem lehet összehasonlítani az online és a személyes programokat, hiszen a virtuális térben általában korlátlan ideig, vagy nagyon sokáig meg lehet tekinteni az eseményt. A személyes előadáson adott időben adott helyszínen valaki vagy ott van, vagy nincs. Az egyszeri és megismételhetetlen, valós élmény. Éppen ezért a lehető leghamarabb szeretnénk újra személyes kulturális találkozásokat a látogatókkal.
A virtuális térben is jelen leszünk, hiszen a meglévő videóink nem tűnnek el, a kifejlesztett online szolgáltatások megmaradnak a jövőben is.
Szoljon: Lehetségesnek tartja, hogy nyáron ismét a könyvtárban rendezzenek előadásokat, kiállításokat, egyéb programokat?
CzGK: Minden a járványügyi helyzet alakulásától függ, mi úgy készülünk, hogy júniusban már lehet kisebb programokat szervezni. A szokásos nyári nagy rendezvényeinkről lemondtunk, de terveink vannak családi programokra, író-olvasó találkozókra, nyári táborokra, szünidei foglalkoztatókra. Nagyon remélem, hogy a hatályos jogszabályok lehetővé teszik majd ezeket.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról