Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Ugróiskola, növényültetési kihívás - innovációk Végegyházáról

A fiatal végegyházi link szakember, Kinyó Ágnes találékonyan, rendkívül ötletgazdagon tudott és tud reagálni az új helyzetekre. Nem véletlen, hogy ő lett az Év KSZR Könyvtárosa elismerés boldog tulajdonosa. Az oklevelet Rakonczás Szilviától, a Békés Megyei Könyvtár igazgatójától vehette át. Méltatásakor elhangzott, nagyon sok ötlettel tette színessé és változatossá a veszélyhelyzet idején az olvasókkal a kapcsolattartást. Legyen az fiatal vagy idős, mindenkihez utat talált s talál. A Békés megyei hírportál őt választotta a hét emberének.
BEOL: - Aktív részese az online térben az emberek mindennapjainak. Számos kihíváshoz csatlakozik. Miközben az emberek otthon maradva várták a veszélyhelyzet alakulását, ön igen gyakran kínált feladatokat nekik. Pörgősen!
KÁ: - Mások kezdeményezéseit is végegyházivá tettem, teszem. Soha nem várok arra, hogy mindezt valaki majd megmondja. Én addigra kitalálok valamit. Az ugróiskola utcai felfestését egy amerikai videón láttam. Anyukák jöttek, segítettek. Jó hír, tervezem a folytatását: tartósabb festékkel, hogy időtálló legyen! A Föld napja alkalmából létrehoztam a Virágozz és maradj otthon! elnevezésű kihívást. Nagy sikere volt határon belüli és túli településeken. Akik követték, csatlakozva az eseményhez, segítették a kezdeményezés népszerűsítését.
Mindazok, akik ültettek növényt, azt fotóval prezentálták, melyeket a könyvtár oldalán létrehozott albumban összegyűjtöttem. A kihívás eseménye közel kétezer emberhez eljutott.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról