Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Ügysegédi szolgáltatásért is keresik a könyvtárat Nyírbátorban

Rendkívül fontos esztendő kezdődött el a Nyírbátori Városi Könyvtár link életében. A több mint tízmillió forintos költségvetésből megvalósuló beruházásról Sipos Ferenc könyvtárigazgató tájékoztatta lapunkat.
- Első lépésként a régi fa nyílászárókat cseréltük ki, a nyáron a szakemberek korszerű műanyag nyílászárókat építettek be ezek helyére. Röviddel ezután a villanyhálózat felújítása következett. Kicserélték az elavult, korszerűtlen vezetékeket, illetve a könyvtárban és annak közvetlen környezetében azóta energiatakarékos lámpákat használunk. A felújításnak talán a leglátványosabb eleme a felnőttrészleg átfestése volt, illetve több helyen is új burkolatot raktak le a szakemberek. Elmondhatjuk tehát, hogy a második emeletünk teljesen megújult - mondta Sipos Ferenc. Hozzátette: az új technikai eszközöket már hónapok óta igénybe tudják venni az olvasók és a könyvtárlátogatók, ezeket a könyvtár különböző rendezvényein is tudják használni.
Vannak, akik azért keresik fel a könyvtárat, mert az intézmény ügysegédi szolgáltatásait szeretnék igénybe venni, a könyvtár napi segítséget tud nyújtani az itt élőknek, úgy mint a nyomtatványok letöltése vagy kinyomtatása.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról