Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Új helyszínen a győri Könyvhét -- a válság ellenére ugyanannyi kiállító lesz

Új helyszínre, a város nemrégiben megújult központi terére költözik idén a győri Könyvhét -- mondta el az eseményt beharangozó keddi sajtótájékoztatón Somogyi Tivadar alpolgármester. A város 'meg akarta adni a módját' a rendezvénynek, amelynek kétmilliós szervezési költségeit is fedezi, ezért kínálták fel a Széchenyi teret e célra -- közölte a politikus. Ez a megoldás lehetőséget kínál arra, hogy rossz időben az érdeklődőknek csak pár száz métert kelljen megtenniük a Széchenyi téri mobilszínpadtól a Xántus János Múzeumig vagy az Esterházy-palotáig, ahol eső esetén a programokat megtarthatják. A Széchenyi téri színpadon munkanapokon délutánonként, szombaton pedig már délelőtt is gyerekprogramok várják a legkisebbeket.
Horváth Sándor Domonkos, a szervezésben résztvevő Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár és Közösségi Tér igazgatója a sajtótájékoztatón elmondta: azt tapasztalják, hogy a válság ellenére körülbelül ugyanannyi -- mintegy 25 -- kiállító vesz részt az eseményen, mint az előző Könyvhéten. 'A válság alapvetően a keresletet érinti; tavaly is ezt éreztük' -- tette hozzá, megemlítve: a nézelődő továbbra is sok, ám jellemzően azok a terjesztők érnek el sikereket, akik mernek jelentősebb kedvezményeket adni.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról