Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Új műfaj: pornóhangok - főként nőknek

Nina Julie Lepique 24 éves kölni közgazdásznak több barátnője is azt mesélte, hogy nem annyira nézik, mint inkább hallgatják a pornókat. Lehajtják a laptopjuk fedelét, vagy letakarják a képernyőt, mert igazából a hangok izgatják őket, a cselekményt kitalálják maguknak. Míg a férfiak sokkal inkább arra reagálnak, amit látnak, a nők erotikusabbnak találják, ha történeteket hallgatnak - foglalta össze a tudomány állását például Ulrich Clement párterapeuta és szexkutató egy interjúban.
A szakirodalom tanulmányozása után a vállalati gazdálkodás szakon végzett Lepique tavaly felmérést készített 1500 nő körében. A 18-64 év közötti megkérdezettek véleménye megerősítette a hipotézist. Barátjával közösen Lepique útjára indította tehát weboldalát, a Femtasyt link , azaz a női fantázia portálját. Lényegében mini hangoskönyvek hallgathatóak, 4?30 perces terjedelemben - vagy, ha szabad így mondani, gerjedelemben. Az ingyenes tesztváltozatban a mintegy száz történet közül három választható ki. A teljes kínálat változatos, már csak azért is, mert sok szerző műveit sok felolvasó mondja el. Ki-ki ízlése szerint válogathat a hetero-, bi- és homoszexuális irányultságú témák, ezeken belül a lágy, az intenzív és a hardcore fokozatok közül.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról