Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Új portál indult fiataloknak

A Noizz.hu a RAS európai médiamárkája. Politika is lesz rajta.
Először 2015 novemberében Lengyelországban debütált a Ringier Axel Springer (RAS) kifejezetten a fiatalokat megcélzó új weboldala, a Noizz. Utána megjelent a szlovák, majd a szerb, idén év elején pedig a német és a román, pár hete pedig a magyar verziója is portálnak. Hivatalosan ma indult el a Noizz.hu link .
Számokban jól állnak az elsők, a lengyel oldal egy tavalyi közlés szerint 3 millió olvasóhoz jut el havonta, de a szerb Noizz is több mint 650 ezer követővel büszkélkedhet a Facebookon. Összesen a havi elérésük 8 millió felhasználó. Korábban Jovan Protic, a kiadó digitális területének lapigazgatója úgy is fogalmazott, hogy lépésről lépésre európai médiamárkává szeretnének válni.
Az oldalakon mind a hat országban egységesen az életmód és a divat dominál, de érdekessége a nemzetközi koncepciónak, hogy közéleti tartalmakat is visznek a jellemzően fiatalokból verbuválódott szerkesztőségek. Trump klímaváltozást cáfoló hadjárata, vagy transznemű szülők bemutatása mellett a hazai Noizzon a politika frontvonalába került témákat is feldolgoznak röviden, így volt szó az ELTE gender szakáról, de bemutatták Soros György pályafutását is.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról