Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Újabb pécsi városrészben indul meg a könyvtári szolgáltatás

Intézményünk a Pécsbányai Kulturális Egyesület megkeresésére, a szervezettel együttműködve alakította ki azt a KönyvtárPontot, amelynek megnyitója április 26-án lesz. Ezzel egy újabb városrészben érhetik majd el az olvasók a könyvtári szolgáltatást.
A Pécsbányai Művelődési Ház az utóbbi években kívül-belül megújult, számos közösségnek, foglalkozásnak, rendezvénynek biztosít helyszínt. A házat üzemeltető szervezet úgy gondolta, hogy bővíti a szolgáltatásait, így került szóba a könyvtárpont kialakítása, amelyet a Csorba Győző Könyvtár szakmailag, Pécs Megye Jogú Város Önkormányzata anyagilag támogatott. A február óta zajló előkészületek során megújult a szolgáltatásnak helyet biztosító helyiség, új könyvtári bútorok érkeztek, majd a könyvek is felkerültek a polcokra. A könyvtári rend és az állomány kialakításban munkatársaink aktívan részt vettek. A KönyvtárPontban az olvasókat gyerek- és internetsarok, gazdag folyóirat-kínálat és természetesen frissen megjelent könyvek várják majd.
A szolgáltatást a Pécsbányai Kulturális Egyesület munkatársai biztosítják a Csorba Győző Könyvtár kollégáinak folyamatos szakmai támogatása mellett. A könyvtárpont hetente 20 órát tart majd nyitva. Megnyitó: április 26.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.


interaktiv oktatástechnika portál logo

Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 20.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
3200 fő

Olvasói létszám:
kb. 3500 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról